Web

Et website er dit visitkort og vindue til omverdenen, og det er derfor vigtig du bliver præsenteret bedst muligt. Det er ikke længere nok bare at have et website, hvor ens kontaktinformationer findes, og en bunke tekst der beskriver hvad man er god til. Nu er det også vigtigt man har pæne billeder, styr på SEO og google adwords. Det kan jeg heldigvis hjælpe dig med, så du slipper for det.

Jeg hjælper dig fra start til slut, med køb af domæne, installation af WordPress, billeder og logo til dit site, opsætning af site med tekst og billeder, og når jeg er færdig, kan du helt selv ændre i tingene, når du vil og hvor du vil.

Design

Mayflower


Mayflower ønskede en webshop, men havde allerede et eksisterende site, så et CMS var ikke nødvendigt.

Shoppen blev designet ud fra deres eksisterende site, hvor samme farvetema, og font går igen.

Shoppen er lavet som en B2B shop, og kræver derfor et login fra forhandleren.


FÆRDIGGJORT: 2017
LINK: shop.mayflower.dk
PLATFORM: Umbraco
ARBEJDSOMRÅDER: Design, CSS, Umbraco

Design

WebReg


WebReg er en Applikation til online registrering af bl.a. timer og materialer til Projekter/Ordrer i Dynamics C5.

WebReg kører gennem alle moderne browsere, og er optimeret til at virke på mobil og tablet også.

Designet er opdelt i tre elementer. Menuen til venstre, funktioner i toppen og hovedindholdet. Designet er lavet således at det kun er hovedindholdet der scroller, og der derved altid er adgang til menuen og funktionerne i toppen.


FÆRDIGGJORT: 2016
LINK: webreg.pentacon.dk
PLATFORM: Ingen – .Net udvikling
ARBEJDSOMRÅDER: Design, CSS

Design

Jack Foged


Jack-foged ønskede en opdatering af deres tidligere website. Et moderne fullframe design blev lavet til dem, hvor deres fem hovedpunkter fremgår på forsiden, og i hovedmenuen. Jack-foged leverede selv tekst og billede. Billederne blev ‘opfrisket’ i photoshop for at give dem lidt mere farve og skarphed, hvorefter de blev uploadet til sitet med deres tilhørende tekst.

FÆRDIGGJORT: 2016
LINK: jack-foged.dk
PLATFORM: Umbraco
ARBEJDSOMRÅDER: Design, CSS, Umbraco

Design

PentaCon


En af mine første opgaver hos PentaCon, var et re-designe deres gamle hjemmeside. Med Umbraco som CMS blev et nyt moderne fullframe design skabt. Grafiske ikoner og elementer blev opdateret, for at matche det ‘flade design’ look. Teksten fra det tidligere site blev bibeholdt.

FÆRDIGGJORT: 2016
LINK: pentacon.dk
PLATFORM: Umbraco
ARBEJDSOMRÅDER: Design, CSS, grafiske elemter, Umbraco