Om mig

Jeg er født og opvokset i Odense, nærmere bestemt Hjallese, men bor nu lidt mere centralt. Jeg har en uddannelse som Multimediedesigner fra SDE, og en kandidat i Medievidenskab fra SDU.

Jeg har ikke løbet en maraton, men jeg har et abonnement i Fitness World, som jeg sjældent bruger. Jeg har ikke svømmet over den engelske kanal, men jeg har badet ved en strand i Sydfrankrig på en campingferie. Jeg blogger heller om min interessante madkur jeg selv har opfundet, men jeg har måske en opskrift på noget spaghetti og pølser jeg godt kan dele med dig, hvis det skulle have interesse. Jeg har en storesøster, og to kærlige forældre som nu er skilte, og det har givet mig en papmor og en papsøster. Jeg er egentlig ret gennemsnitlig på alt hvad der kan måles og vejes.

Men hvad med det der ikke kan måles og vejes? Hvordan måler man perfektionisme, kreativitet eller sans for detaljer? Jeg går utrolig meget op i de ting jeg laver er perfekte, og stiller utrolig høje krav til det. Dette giver nogle resultater jeg selv kan være stolte af, hvor der er tænkt over detaljerne, og hvor responsen på mit arbejde er den helt store glæde. Jeg elsker at, ikke bare tænke ud af boksen, men vende den om, splitte den ad og sætte den sammen til noget andet.

Jeg sætter stor pris på god kommunikation og at være synlig i et godt samarbejde, men også samtidig være usynlig bag kameraet når der er behov for det.


Software


Så godt føler jeg mig hjemme i diverse software og programmer.

Photoshop
100%
Lightroom
100%
Illustrator
95%
Dreamweaver
90%
Visual Studio
90%
WordPress
90%
Umbraco
60%


Sprog


Så godt kan jeg begå mig i diverse sprog.

Dansk
100%
Engelsk
99%
Tysk
30%
Spansk
5%
Japansk
10%
PHP
30%
WPF Styling
30%
HTML
100%
CSS
99%


Andet


Andre færdigheder.

Guitar
70%
Mario Kart 64
100%
Call of Duty
1%
Snowboard
80%
Beer Pong
90%